Съвети за Сватбеният Ден

От рано предупредете своите гости за присъствието на видео оператор и/или фотограф на сватбата. Тяхното желание като гости на събитието е да запечатат младоженците и целия празник, но често бъркат работата на професионалния оператор и фотограф.

Едни от най-красивите кадри за бъдещия филм – разходка сред природата, по значими и исторически места. Организирайте времето си така, че да не бързате. Не превръщайте празника в гоненица, радвайте се, отпочивайте. Но имайте предвид, че в този празничен ден, не са отменени за вас задръстванията.

Да не се пренебрегват исканията на оператора и фотографа, да извършите някакво действие и не се сърдете на тяхната „мания“. Повярвайте, тези моменти във филма със сигурност ще ви доставят наслада за сватбеният ден.

Дръжте се свободно, опитайте се да забравите, че се намирате под постоянното внимание на обективите.

За да се гарантира, че спомените ви от сватбата са най-пълни, не забравяйте да използвате услугите на професионални сватбен фотограф и оператор, които ще ви помогнат да съхраните основните моменти от вашия празник.

Отнесете се много сериозно към работата на водещия. Обезателно се срещнете с него, поговорете, разберете дали ви харесва като човек или не, чуйте негова примерна реч, вижте примерно видео с него от сватбен ден. Разберете какво точно включва цената му като водещ. Смело задавайте възможно повече въпроси, за да не ви се налага след това по време на сватбата да ги задавате на вашия водещ, а да се наслаждавате на един от най-щастливите си дни.

Съветваме ви да изберете хубав ресторант. Сумрачната обстановка може и да навявява някаква романтика и да създава семейна атмосфера, но за камерата на оператора и за фотографа – това е обстановка, в която се появяват «нечовешките» очи, неясната картина и лоши светлосенки. Това, което на вас ви изглежда добре като картинка, в действителност на снимките може да изглежда тъмно и нечетливо.

Ако вашето тържество продължава след полунощ е хубаво да предупредите по от рано затова видео оператора и фотографа, за да могат да преценят начина си на прибиране. Разбира се всески знае как да стигне до дома си, но е хубаво предварително да са планувала превозното си средство, тъй като и двамата носят много и скъпа техника със себе си.

Съвети за Сватбеният Ден

Обратно към блога