Извадете всичките си аксесоари, от обувки до бижута. Това е възможност да им се направят снимки в близък план, но и да се снимат ценни моменти чрез улавяне на общуването в семейството или с приятели, които заемат важна част от живота на младоженците.
Майка Ви, която дърпа Вашия корсет в опит да Ви помогне при обличането, най-добрият Ви приятел, който коригира Вашата папионка; усмивки, нежни жестове … Трябва да се направи опит да се запечатат всички тези моменти, които изразяват емоцията от приготовлението за тази важна стъпка и то да се направи по начин, който да е неповторим и незабравим при разглеждането на фото албума.

Позиране по време на бракосъчетанието
В Деня с главно Д, вие сте звездите! Така че, се държат като такива:
Повдигнете главата си и не гледайте в краката си постоянно, особено когато се отправяте към олтара.
Застанете прави и поглеждайте в очите гостите и семействата си докато вървите в църквата, в ритуалната зала или на приема – уловете техните емоции и ги дарете с Вашето щастие от този ден, което изпълва сърцето Ви.

Изберете конфети или листенца вместо ориз на изхода на църквата, в противен случай със сигурност ще имате снимки с гости, които от страх, че ще им попадне зрънце ориз в окото не са посмели да отворят очи…

Разпръснете груповата снимка.

Вместо една голяма снимка, където хората са трудни за различаване, а и те като че ли се замразяват, може да изберете като вариант снимки в малки групи, например, всички приятели, всички шафери, само деца и т.н. Идеално би било да се състави списък на групичките, за да знае какво и кого да снима фотографа или пък да се назначи лице, което да обедини групи своевременно.

Обратно към блога

Страници: 1 2 3