Обърнете внимание на детайла за Съвети за младоженци.

Има неща, които само вие знаете, че са важни – като стара гривна, предавана от баба ви или масата в средата на дневната, направена от Вашите приятели. Не пропускайте възможността да направите тези кадри (ако може разбира се) само с помощта на естествена светлина.
Гирлянди, балони, покривки … Декорът е толкова важен за улавянето на всички моменти от сватбата, както самата й подготовка и нейното изпълнение. С него се предлага елегантен начин да се наблегне, проследи и подчертае времевата линия на вашата сватба в бъдещите Ви фото-албуми.

Направете си снимки в близък план на Вашите халки. Поставени на възглавничка или някаква друга интересна „поставка“, като например пръстените, увити около клоните на роза, носена от детски ръчички.

Оставете върху масите апаратчета за еднократно ползване и така всички ще снимат докато се забавляват и след това ще ви оставят пълни със спомени, пречупени през техния поглед.
Предсватбени фото-моменти.

Подготовката на омъжващата се двойка е един от най-силните акценти на сватбата. Ще бъдете твърде заети с приготвянето Ви за събитието, че да успеете да направите собствените си снимки, с което пък разбира се, ще бъде зает Вашия фотограф. Ето няколко момента, които че не бива да бъдат пропуснати:
По време на грима – играта с отраженията в огледалото предлагат чудесни възможности за оригинални портрети.

Страници: 1 2 3