Сватбени снимки

Планирате Вашата сватба във всеки един детайл за Съвети за младоженци? Ако искате Вашите снимки да отразяват това, не пропускайте тези съвети за успешни снимки на двойката. Защото именно малките детайли са тези, които правят всичко това възможно.

Подгответе няколко Ваши снимки.

Фотосесията на младоженците е момент, който е задължителен. Той традиционно се провежда с професионален фотограф. С което пък със сигурност не искам да кажа, че няма да се налага Вие да правите нищо.

Ако искате да направите някои оригинални снимки, то трябва да уведомите фотографа затова Ви желание. И да не си пестите труда и да донесете някои и други аксесоари. Като пример може да бъдат: цветна лента завързана за дърво, балон, който лети, столове, поставени в средата на една поляна или на пътя. Малко неща са достатъчни, за да се създаде ретро- или пък приказна атмосфера.

Ако някои от снимките по време на вашата фотосесия включват седнали хора на тревата, то не забравяйте да донесете одеяло. За да се избегнат грозни петна по роклята на булката или костюма на младоженеца.

Сесията определено трябва да се направи в така наречените „златни часове“, тези часове са около изгрев или залез. Топла, мека светлина, която да обгърне вашите снимки и да им придаде малко поезия и романтика.

Страници: 1 2 3